Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgán ha a szóbelin...

Nyelvvizsgán ha a szóbelin nincs meg a minimum 40% sem, és az beszédértés teszt külön van, azt követő napon, akkor is el kell menni megírni? már azért kérdezem, mert elvileg akkor felesleges, hiszen mindenkettőt újra kell majd csinálni

Figyelt kérdés

2023. máj. 3. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha befizettél rá, jól teszed, ha elmész megírni akkor is, ha előre látod, hogy nem fog összejönni a nyelvvizsga. Hogy legalább rutint szerezhess cserébe a pénzedért.
2023. máj. 3. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:

igazad van, de akkor ezt a vizsgaközpont nem jelzi külön, ugye?

a helyzet az, hogy nem tudom hány pontom lett beszédkészségen, nem vártam meg amíg kiírták a táblára, és a vizsgázói profilomban sem néztem meg, mert nem akartam magam lehangolni az írásbeli vizsgáig, de nagyon úgy érzem, hogy reménytelenül elbuktam rajta

a vizsgáztatók minden esetben csak annyit mondanak, hogy az eredményt a majd xy helyen lehet megnézni, vagy aki megbukott annak beközlik, hogy sajnos ez biztosan nem sikerült?

2023. máj. 3. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem közlik be. :) Menj el nyugodtan. Kifizetted, hogy levizsgáztassanak, tehát jogod van hozzá. Fel sem merül bennük, hogy elküldjenek, biztos lehetsz benne. Különben sem tudják, akik ott a vizsgafelügyelők, hogy neked hogy sikerült a beszédkészség rész. :)
2023. máj. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!