Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » ECL angol nyelvvizsga tapaszta...

ECL angol nyelvvizsga tapasztalatok/tippek?

Figyelt kérdés

okt. 30. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Középfokú angolon voltam.

Szóbelinél az egyes tételek pontjai nem egy tételben szerepeltek, hanem külön. Tehát érdemes mindenről tudni beszélni, mivel ha te úgy dolgozod ki, hogy az egyik pontról sokat tudsz mondani, de a másikról semmit, akkor az nem jó. Én pl. nem azt húztam ki, hogy sport, hanem vízi sportok. (Ha jól emlékszem.) Ez a tételhúzás a párbeszédes résznél van. A vizsgázótársaddal nem versenyeztek, ugyanúgy meghallgatnak mindenkit, nem kell túlbeszélni a másikat.

A hallgatásra nagyon figyelj, az szokott a legnehezebb lenni, mivel nehezen érthető. Nem arra gondolok, hogy nem ismeri az ember a szavakat, hanem sokszor zajos a háttér vagy motyognak.

okt. 30. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
okt. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!