Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német vagy francia nyelvet...

Német vagy francia nyelvet kezdjek el tanulni?

Figyelt kérdés
Mindkettő tetszik... szerintetek melyiket lenne érdemes elkezdeni?
okt. 19. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Német
Francia
Tökmindegy :P
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Angolul beszélsz már legalább alapszinten? Mert addig mást nem érdemes.
okt. 19. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Angol felső, lengyel, olasz, horvát közép.
okt. 19. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Francia szerintem akkor lenne előnyös, ha EU-s vagy valami diplomáciai munka lenne kitűzve célként (angol-francia kombó ilyen esetben szuper). Alap esetben a német hasznosabb lehet, mivel munkavállálas szempontjából közelebb van Ausztria és Németország is. Idehaza pedig sok cég van, ami a német ipart szolgálja ki.
okt. 19. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aki válaszolt vagy szavazott. Én is úgy érzem, a németnek több haszna lehet.
okt. 19. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Francia az olasz után valószínűleg nagyon könnyű lenne. Legalábbis fordítva az. (Én franciául beszélek, és mind írásban mind szóban csomó mindent értek olaszul, ahhoz képest hogy sosem tanultam.)
nov. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!