Milyen kifejezéseket és honnan ajánlotok megtanulni pénzügyi tárgyaláshoz német nyelven? Ha lehet ìrjàtok is le.
Gondolok ilyenekre, mint, hogy Köszönöm, h időt szakított a megbeszélésünkre.
Az alàbbiakban küldök....
Megbeszélésünkre hivatkozva köszönettel várom az xy-t. (Ha pl. Valamilyen anyagot igért az egyik fél a tárgyaláson.)
Bìzva a további eredményes együttműködés reményében jelentkezni fogunk a feltételek átgondolása/ àttekintése után stb.
Novembertól szeretnék tanárhoz is járni, de néhány kifejezést igyekszem előre megtanulni.
Elsö vagyok megint. Az üzleti nyelv tanulasahoz egy jo könyv:
"PONS Bürokommunikation Deutsch"
Mehr als 800 Mustertexte und Textbausteine für E-Mails und Briefe zum Nachschlagen und Üben mit MP3-Download
Az amazonon biztos meg lehet kapni.
Alapvető mondatok? oO
Nem tudom, idősgondozókênt dolgoztam Ausztriában évekig.
Ilyen mondatokat sosem hasznàltunk,h beszélgetésünkre hivatkozvàn.
Olyat màr beszéltem pl.a gondozottam lànyàval,h hétfőn telefonon megbeszéltük, hogy ma elvisz minket az orvoshoz vagy, hogy köszönöm,h hàzhoz jött Doktor Úr, de olyat sosem ,h köszönöm,h időt szakìtott a megbeszélésre.
A könyv ajànlàst nagyon szépen Köszönöm! :) Majd könyvtárban igyekszem megnézni és, ha úgy van még is veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!