Advanced Grammar in Use vélemények?
Egyet tudomásul kell venni. Nincs olyan könyv, amiben minden benne van. Ami az Advancedben benne van, az jó. Ami nincs benne, az vagy kell a nyelvvizsgához, vagy nem.
És a másik megjegyzendő az az, hogy azért a legtöbb nyelvtani izéhez egy példamondat és két gyakorló feladat, hát, az semmire sem elég.
Azt elfelejtettem leírni, hogy a nyelvtanra gondoltam.
Nem kell rögtön beidegeskedni😆 nem az alsószoknyavarrásra vagy a holdrakétagyártásra gondoltam, hanem az Euroexam szóbeli nyelvvizsga részeire, mivel valaki azt írta (nem ezen az oldalon), hogy az Advanced felsőfokú, és a középfokú szóbelihez elegendő a sima Grammar in Use is.. maga meg azt válaszolta, hogy még lehet az Advanced sem elég hozzá.. ezért gondoltam azt, hogy esetleg a komplett szóbelire gondolt :) de köszönöm szépen, hogy válaszolt
"Az Advanced Grammar in use elég egy B2 Euroexam szóbeli nyelvviszga letételéhez?"
Ahhoz bőven elég annyi nyelvtan, amit addig összeszed az ember...
Az English Grammar In Use Intermediate már a C1-hez is elég, ha stabilan tudod, úgyhogy az Advanced Grammar In Use már bármihez is elég. Főleg az eurohoz...
"mivel valaki azt írta (nem ezen az oldalon), hogy az Advanced felsőfokú, és a középfokú szóbelihez elegendő a sima Grammar in Use is."
Ha alcímek alatt, mint például a present perfect, a különbség elenyésző, a címek ilyen szempontból félrevezetőek. Az egyikben van 4 használat, a másikban öt, de ebből négy megegyezik az egyik négyévél, így gyakorlatilag tökmindegy, melyiket tanulja az ember.
"maga meg azt válaszolta, hogy még lehet az Advanced sem elég hozzá."
egyáltalán nem ezt válaszoltam. Azt válaszoltam, hogy nem egyformák az azonos szintű nyelvtankönyvek. Egy bekezdéssel feljebb éppen megvilágítottam a különbséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!