Van olyan nyelvvizsga, ami nem jár le, mint a Cambridge?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan nyelvvizsgát (C1 szint) ami nem jár le, külföldön és Magyarországon is elfogadják (nem kell honosítani). A Cambridge pont ilyen, de azt hallottam, hogy az nehéz, és 20 éves kor alatt nem ajánlják (én 18 éves vagyok).
Ez igaz?
Valamint van ilyen kritériumoknak megfelelő nyelvvizsga?
szept. 6. 12:16
11/12 anonim válasza:
De nem az a kérdés, hogy a Cambridge University Assessment mennyire érti a dolgát, hanem az, hogy aki elvárja a nyelvvizsgát, az pontosan milyet vár el, mit fogad el és mit nem. Nincs olyan nyelvvizsgaközpont, amelyiknek a (bármilyen típusú) bizonyítványát márpedig minden munkáltató elfogadja, mégpedig pontosan annyi ideig, amennyi ideig a Cambridge University Assessment, vagy bármelyk másik testület szerint el kéne fogadnia, erről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!