Van valaki, akinek van Cambridge C1 és/vagy C2-es nyelvvizsgája?
Volt már, akinek küldtem egy kazallal, bár az lehet, hogy CPE volt. A neten egy tonnányi felkészülési anyag van mindkettőhöz. Én a következő szerzőktől töltöttem le anyagokat: French, Black, Broadhead-O'Dell, Brook-Hart-Haines, Gude, Harrison, Jones, Kenny, Mansfield, Matthews, may, McCarthy, Osborne, Powell, Side-Wellman, Walton.
No meg Sample papers, Past Papers kb 30, Practice test kb 12.
ÉS ez csak a CAE-re vonatkozott.
Regiszrálni kell a scribd-re, az, ha jól tudom, valamennyi ideig ingyenes, aztán hajrá. A régiek is jók, mert akkor keményebb volt a vizsga, így felkészülésre kiválóak. Kereső kulcsszavak? Valami hihetetlen módon Cambridge Advanced és Proficiency. :D Nincs jó vagy jobb felkészülési anyag, mert mindegyikben más van.
Hm.
"Regiszrálni kell a scribd-re" "Kereső kulcsszavak? Cambridge Advanced és Proficiency"
Segítőkész vagyok, de ezen a szinten meg nem, hogy én fújdogáljam a kakaódat, amíg élvezhetőre nem hűl. Mi a rák van ezen érthetetlen vagy nehéz? Aki ezt az utasítást nem képes végrehajtani, az buta vagy lusta, e két tulajdonságot meg nagyon nem kedvelem.
#5 ?
Ha esetleg te vagy az, akinek írtam, akkor azt hittem, hogy esetleg vmi külön anyagod van, nem azt kértem, hogy fujdogald a kakaomat :) Én meg azt nem kedvelem, ha vki rögtön ilyen idegbajosan reagál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!