Spanyolul így meg lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Ez az első idegen nyelv amit tanár nélkül kezdek el, előtte angolt, oroszt tanultam. Napi 2-3 órát foglalkozom vele: Kb. 30 perc Duolingo, utána YT-os tanárral nyelvtan, levezetésnek szókártyák, és rövid történetek spanyolul. A Madrigal könyvvel is haladok lassan.aug. 23. 18:00
1/5 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy megtanulni?
Egy nyaraláson valószínűleg el fogsz tudni boldogulni, de felsőfokú nyelvvizsgát nem hiszem, hogy tudnál tenni.
2/5 A kérdező kommentje:
"Mit értesz az alatt, hogy megtanulni?"
Hogy C1 szintre el lehet-e jutni magántanár, vagy nyelviskola nélkül.
aug. 23. 20:18
3/5 anonim válasza:
Így nem. Legalább egy tankönyvet használni kéne, ha már tanár nincs. Nem kell megpróbálni nulláról feltalálni a nyelvtanulást, mert esetleg nem sikerül, az meg nettó időveszteség, sőt, a kedved is elmegy az egésztől a sikertelenséget látva. A tankönyveket nem véletlenül állították össze úgy, ahogy. Tanárok. Ne nézd őket hülyének a több évtizedes tapasztalatukkal együtt, hanem használd a tankönyveket. Szerezz be munkafüzetet is, hanganyagot is, megoldókulcsot is, és válogatás nélkül csináld meg az összes feladatot, hogy párhuzamosan fejlődjön az összes készséged.
4/5 anonim válasza:
"Legalább egy tankönyvet"
Mármint tankönyvsorozatot. És mellette még bármit, minél több mindent a célnyelven, az tök jó. De ha nincs tankönyv, ami mutatja az utat, nem fogod tudni, hogy merre van az előre.
5/5 anonim válasza:
Youtubeon nem tudom mit nézel, de keress kurzusokat. Pl masterpsanish csatorna. Tankönyvből dolgozik, tehát olyan, mintha tanárnál lennél, csak online, persze nem tudsz gyakorolni sok mindent, de azt magadnak kell megoldanod, viszont a fonal megvan, a nyelvtant elmagyarázza és tudod mit kell gyakorolni. Szerintem simán meglehet a B2 onnan tovább is esetleg, de én csak erről tudok nyilatkozni, használd minél több helyen a nyelvet és menni fog! Buena suerte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!