Angolul vagy spanyolul érdemesebb tanulni?
Figyelt kérdés
márc. 20. 16:20
1/8 anonim válasza:
Spanyolul. Feltéve, hogy előtte már megtanultál angolul ;)
3/8 anonim válasza:
Angolul mindenkinek tudnia kell legalább alapszinten.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom ez miért kérdés egyáltalán. Amúgy meg spanyolul egyáltalán nem érdemes tanulni, teljesen haszontalan
7/8 anonim válasza:
Ez függ természetesen attól, hogy milyen helyzetben vagy, mik a pontos lehetőségeid és hogy mit tervezel tanulni a jövőben.
De általában szerintem ilyenkor is az angol az amit érdemesebb. Az egy világnyelv, amelyet bárhol fel tudsz használni, egy olyan ami tudata nélkül néha nehézzé is teszi az életet. A spanyol pedig (tudomásom szerint) hasonlít az angolhoz, de nem tudom pontosan miben. Talána felépítés, de nem tudom, sosem néztem utána.
Szerintem az angol, de ez csak saját tapasztalat
8/8 Thunderfairy válasza:
Angolul kell először megtanulni jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!