Spanyolul vagy olaszul érdemesebb megtanulni, ha sportújságíró szeretnék lenni? Aki esetleg beszéli valamelyiket, ti mennyi idő alatt tanultátok meg és mennyire találtátok nehéznek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 17:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem spanyolul érdemesebb lenne. Ott van egy halom spanyolul beszélő ország rengeteg csapattal, rengeteg sportággal, az olaszt pedig csak 1 országban beszélik. Tanulásról egyébként gőzöm nincs, de állítólag egyik sem vészesen nehéz
2/2 anonim válasza:
spanyollal valóban többet érsz. Megtanulása attól függ, nekem 3 hétbe telt mikor Olaszországba mentem dolgozni, mondjuk román az anyanyelvem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!