Hogy hogy egy amerikai lány nem tudja ennek a szónak a jelentését?
A kérdés nem megbélyegző vagy pejorativ csupán kíváncsi más véleményekre!
Nemrégiben kezdtem el beszélgetni egy amerikai lánnyal.
Foglalkozása: légtornász(aerialist)
Amikor beszélgettünk kiderült hogy a hölgy komolyan perfekt amerikai ott is született stb igazi fehér szőke amerikai north carolinai.
Teljesen amerikai akcentussal beszélt és gyorsan de nem tűnik buta lánynak.
Nekem ez még nehéz mert én mint magyar itthon tanuló a szintén nem angol "származású" angolul beszélőt jobban megértem.
Nehéz az eredeti angolra ráállni,hadarnak stb nem tudom kinek mi erről a tapasztalata elmondod?
Pedig belassitva semmi extrat nem szoktak mondani sokkal több szót tudok én mint ő esetleg sokkal választékosabban maximum nem tudok folyekonyan sajnos:(
Szóval a szó: ENVISAGE.
erre mondta nem tudja mit jelent életébe nem használta nem is ismeri.
Ugye ez azt jelenti ilyesmit hogy "előrevetít" vmit hasonlót.
De miért nem tudja ezt egy perfekt amerikai legtornasz lány ezt az alap szót?
24/nő
Ha kiírsz egy kérdést gondolhatod, hogy arra neked nem tetsző válaszok is érkezhetnek. Mindenki csak az alapján tud válaszolni, amit te leírsz. Ez lehet pozitív vagy negatív.
Nem kell azzal jönni, hogy így undorító magyar, úgy undorító magyar. Külföldi fórumokon láttam már ennél sokkal durvábbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!