Valaki tervez ECL spanyol felsőfokú nyelvvizsgát tenni év vége felé?
Birom az ilyeneket mint egyes, akik releváns válasz nélkül benyögik, hogy minek neked partner :D
Pedig szerintem jó dolog, közös érdeklődés, még barátság is alakulhat. Szóval egymást motiválhatnátok, szerintem ez jó dolog. Annak ellenére, hogy engem nem érdekel a spanyol. Mellesleg ritka nyelvnek nevezni nem lehet :D
Max Magyarországon kevesebben tanulják.
"Ha már ide írsz, azért utána járhatnál, hogy néz ki egy adott nyelvvizsgarendszer és lehet, megértenéd, mit akarok..."
Majd miattad fogom elolvasni az egész vizsgaszabályzatot nem? Ha nem akarsz félreértést akkor specifikáld értelmesen a kérdést, nehogy már még a válaszolónak kelljen utána járni a dolgoknak, mert nem tudsz érthetően fogalmazni.
3:Végre, aki megérti a nyűgömet, köszönöm!!!
4-es: van ám egy egyszerűbb módja is, mint átbogarászni a vizsgaszabályzatot: beírod a YouTube keresőjébe, hogy "ECL C1 Spoken Language Exam" és már ki fog dobni egy rahedli videót, hogy hogy néz ki egy ECL-nek a szóbeli nyelvvizsgája. Ugye egy atomfizika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!