Szeretnék meg tanulni kínaiul olvasni és írni, de csak interneten keresztul. Hogy fogjak hozzá, hol keresek, és hol nézzek meg ilyen témáju cikkeket?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 13:46
1/3 anonim válasza:
Én igazán nem akarom letörni a lelkesedésed, de szerintem ezt szinte lehetetlen interneten keresztül elsajátítani. Mellesleg ez egy nagyon sokrétű, sok jelből álló nyelv. A kínaiak egész életükön át tanulják, de egészében szerintem meg sem lehet tanulni. Például tudtommal már átlag feletti jelismerettel kell rendelkeznie annak, aki pl titkár(nő) akar lenni.
2/3 anonim válasza:
sztem csak netről lehetetlen. Ismerősöm az ELO-n keresztül kezdte el (levelező tanfolyam), jól haladt vele. Végül beiratkozott egyetemre:)
3/3 anonim válasza:
Szia! Énis így voltam a japánnal...vannak jó dolgok de vannak amik félrevezetnek:S És egészen más jön ki belőle mint amit akartál:S Azt tanácsolom hogy ha nem akarsz tanárhoz menni akkor van egy sokkal nehezebb de megoldható terv :vegyél egy vagy több kínai nyelvkönyvet és hallgass sok zenét meg nézz sok filmet és gyakorolj ezerrel ..hidd el ha kitartó vagy és nem adod fel tanár nélkül is menni fog csak egy kicsit nehezebben...webről elég necces lenne, de ha már tudsz valamit akkor kínai weblapokra is felmehetsz sőt úgyis tanulod ^^ Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!