Milyen nyelven kezdjek el tanulni? 17/f
Nagyon extrovertált vagyok, inkább a boldogabb nemzetek nyelveit preferálnám, akik nyitottak.(persze, tudom ez nem 100%ig nemzettől függ)
Nemzetközi gazdálkodásra szeretnék menni, ezért kéne még néhány nyelv a tarsolyomba. Most lett meg a német c1 az angol c1em mellé. Milyen nyelveket ajánlotok?
"Európába meg Francia"
franciaországon kívül beszélik valahol a franciát?
6. “franciaországon kívül beszélik valahol a franciát?”
Á, nem, sehol, csak Afrika nagy részén a hivatalos nyelv, és az arab világban is rengetegen franciások. Kanadában is hasznos.
Kérdező szerintem a franciával vesztesz a legtöbbet, ha nem tudod. (És ezt úgy mondom, hogy nem tudok franciául, de sok esetben jó lett volna az elmúlt 30 évben, ha tudok.)
A másik ötlet talán a kínai azaz mandarin, ha valami különlegesre vágysz. Szinte biztos, hogy fogsz valamilyen összefüggésben kínaiakkal bizniszelni, és ott nagyon hasznos, ha tudsz egy kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!