Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit gondoltok a duolingóról?

Mit gondoltok a duolingóról?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értem hogy miért szidják sokan a duolingot… ha egy nagyobb nyelvet akarsz rajta tanulni akkor egy alapfokú- akár középfokú szintig is elvisz belőle, gyakorlásnak nagyszerű. Én csakis itt tanultam oroszt eleinte, még a kurzus felénél sem tartottam de amikor vettem egy orosz nyelvkönyvet, már a felét tudtam/volt fogalmam róla a duolingo miatt, úgy hogy 12 évesen tanultam :D

Angolt is tanultam az appon, és angol nyelven is tanultam más nyelveket és ennek köszönhetően már 14 évesen letehettem a középfokú nyelvvizsgát, semmi másból nem tanultam, max youtube videókból.

Jelenleg olaszt tanulok iskolában, B1-es szinten vagyunk és az olasz kurzus, ahogy néztem, kb minden alapfokú nyelvtani szerkezetet tanít, emellett tanít vagy 3000 szót, gyakorlási lehetőséget ad, stb.

A francia-spanyol kurzusok meg pl B2-es szintig tanítanak, nagyon hosszú lett a fa és tele van magyarázatokkal, történetekkel, szókártyákkal stb.

Ezentúl még tanulásra motivál az is hogy barátokat lehet bejelölni benne, karaktert csinálni, küldetéseket csinálni…

Mi az ami miatt mindenki szidja az appot mégis, mik a tapasztalataitok vele?

2024. ápr. 30. 05:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
Na most változtatták meg az egész angolról-németet megint. Kevesebb lecke van egy egységben, de több történetes feladat és van kisebb hallásértést is magában foglaló..
2024. máj. 4. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:
#9 Brazil nyelv nincsen. Ott portugálul beszélnek!!!
2024. máj. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!