Hogy tanuljak beszélni angolul?
Nemrég voltam szintfelmérésen nyelvtanárnál. Az eredmény alapján angolból majdnem B2 szinten vagyok. A beszéden kellene még javítani, hogy nyelvvizsgát tudjak tenni. Hogy lenne a legcélszerűbb?
Mivel csóró vagyok minden forint számít, de ha kell nyelvtanár is szóba jöhet. Van a szomszédban egy aki anyanyelvi szinten beszél(leginkább külföldön él), amellett nyelvtanári tapasztalata is van. Nála 3500 Ft egy óra, ez jó árnak számít?
Néztem online nyelvtanárokat is, a super-prof.hu oldalon úgy 1500 Ft-tól vannak "nyelvtanárok", de ebben az árkategóriában alig tudnak nálam többet. Gondolom 3500-ért már akadna itt valódi nyelvtanár is, vagy nem.
A nemzetközi megfelelője az oldalnak a preply vagy italki, hasonló áron vagy kicsit drágábban, de nem magyar anyanyelvű tanárokkal. Ami előny és hátrány is.
A fő szempont a költség, de az idő és a minőség is számítana.
3500 forint nagyon jó ár. Ma már alig találni bárkit 5000 ft alatt. Én megpróbálnám vele.
Még egy ötlet: facebookon nyelvszakos csoportokban is szoktak keresni nyelvtanárt.
Tanfolyam akkor jó ha kevesebben vagytok. Mert akkor jut rád idő, de tudsz is a többiektől tanulni.
Azért az események szokásos menete az, hogy ha 12 emberrel indul a nyelvtanfolyam, akkor
- eleve egyszer sem jön el három
- kettő mindig hiányzik, persze mindig másik kettő
- a szeptember végén indult tanfolyamon november közepére kimarad további kettő-három
...így lesz egy jó kis ötfős tanfolyam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!