Hogyan tanuljak meg beszélni angolul?
A 3as tanácsa fantasztikus! Keress angol embereket a neten... és aztán? Talál a neten embereket és mit tegyen? Írjon vadidegeneknek fb-on, hogy beszélgetni szeretne velük vagy mi? Hívogasson fel találomra angliai telefonszámokat? Valami részletesebb használati utasításra kíváncsi lennék hogy mit csináljon a kérdező ha talál a neten angol embereket... (egyébként csak angol jó? Amerikai, új-zélandi, angolul jól beszélő magyar, német, norvég, svéd nem jó?)
Még ha honlapokat ajánlottál volna, mint pl. busuu, lingoglobe, stb....
Google matyi, mylanguageexchange.
Itt tudaz válogatni. Van, aki magyarul talnulna, cserébe beszél veled angolul.
Ha van némi pénze szüleidnek, akkor tanár.
Ha nincs, akkor ez marha nehéz lesz, mert a keresd a neten az ezerféle irányba mehet, amelyekből mondjuk kettő a kívánatos. :)
Régen az ember minden alkalmat megragadott a beszédre, a módszerváltás után én például jártam amerikai fiatalokhoz, akik vallási misszión voltak itt, oszt a sótlanabbjával csak a bibliai passzusról lehetett tárgyalást folytatni. Bár nem is tudom, ma van-e ilyen, de ajánlani sem merném, merthogy ma már nagy az öntudat. :)
Ami azt illeti, azt sem tisztáztuk, hogy mit is értünk gáz alatt. Gátlást? Vagy az nem lenne? Gátlással nehezebb, mert akkor mindenképp idegen kell. Ha csak a gyakorlat hiányzik, akkor első lépcsőben egy beszédben jobb osztálytársadat kéne lekenyerezni, hogy húzzon fel. Ezek az ismerősös dolgok szintén nem szoktak jól menni, mert öt perc után elkezdtek ökörködni, megbeszélitek magyarul a házit, jön a másik kisöccse játszani, meccs lesz a tévében, stb.
Irod, hogy amikor a kutyadhoz beszelsz, akkor konnyebben megy.
Azt az erzest, helyzetet kell tudatositanod, amikor a kutyadhoz beszelsz, majd ezt kiterjeszteni degen emberek fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!