Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit lehet tenni, ha nincs...

Mit lehet tenni, ha nincs elég önbizalmam ahhoz, hogy rendesen megtanuljam az angolt?

Figyelt kérdés

Valamennyit el tudok makogni, de azt nem hiszem, hogy én ezt a nyelvet rendesen meg tudnám tanulni. Egyszerűen túl sok ez a 12 igeidő, túl nehéz.

Ahhoz meg nem érzem magam elég tehetségesnek, hogy anyanyelvi beszélőktől megtanuljam hallás alapján.

2024. febr. 23. 01:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Ja, és szerintem a nyelvtannál SOKKAL fontosabb a szókincs!!

Two hamburger, please!

Ez csupán 3 szó, de mégis mindenki érteni fogja, hogy mit akarsz... ;)

2024. febr. 24. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok..
2024. febr. 27. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
#11, azt még jobban értik, ha rámutatsz a hamburgerre, meg feltartod két ujjadat. Csak akkor minek tanultál egyáltalán? :D
2024. febr. 27. 14:47
 14/14 A kérdező kommentje:

"Én a helyedben rögtön tanárt keresnék, nem várnék szeptemberig"

Értelmetlen. Az interneten tonnányi angol cucc van. Leírások, videók, angol és magyar nyelven. Nem hinném, hogy egy tanár jobban el tudná magyarázni pl. a present simple-t, mint a konyhaangol Eszterrel YouTube csatorna.

Ha magamban nem jutok el legalább egy B1 szintre, akkor béna vagyok, és azon a tanár sem tud segíteni.

Nincs szükség tanárra az alapokhoz. A magasabb szintre kell.

2024. febr. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!