Oroszból szeretnék érettségit tenni, úgy, hogy nem tanultam a gimiben oroszt. Hol tudnák Pesten orosz osztályozó vizsgát letenni, hogy tudjak érettségizni, illetve kihez tudok fordulni ?
Figyelt kérdés
Felsőfokú orosz nyelvvizsgával rendelkezem, tudok oroszul.2024. jan. 21. 17:47
1/8 anonim válasza:
Gimnáziumba jársz és most tennéd le ötödik tárgyként vagy van már érettségi bizonyítványod és pluszban kell?
Csak azért kérdezem mert ha van már érettségi bizonyítványod akkor nem kell osztályozó.
2/8 A kérdező kommentje:
Ötödik tantárgyként tenném le gimnáziumban.
2024. jan. 21. 18:42
3/8 anonim válasza:
Ha beírod googleba hogy oroszt tanító gimnáziumok, akkor kihoz párat. Szerintem hívd fel őket vagy írj nekik emailt ezzel kapcsolatban.
4/8 anonim válasza:
Szentendrén van 2 iskola, ahol tanítanak oroszt (már ha Pest Vármegyére gondolsz, de a III-IV. kerülettől sincs messze).
5/8 anonim válasza:
Az iskolátokban nincs orosztanár végzettségű tanár? Ő le tudna vizsgáztatni. Beszélj az osztályfőnökkel és az igazgatóval. Ha lehet, megoldják.
6/8 anonim válasza:
A felsőfokú több, mint az érettségi. Feltétlenül kell ötödik tantárgy? Bocs, nem tudom, azért kérdezem.
7/8 anonim válasza:
#6 Ötödik tantárgy a jelenlegi jogállás szerint feltétlenül kell és akkor miért nem olyan tantárgyból amit az ember tud? De tény és való, bizonyos esetekben pontszámításban egy felsőfokú többet ér.
8/8 anonim válasza:
Köszi, Kukacos. 7-es voltam. Régi a kérdés, a kérdező már valószínűleg megoldotta a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!