2022 szeptemberi nyelvvizsga bizonyítványt mikor lehet átvenni legkorábban személyesen?
Most augusztus végén nyelvvizsgáztam és szeptember 19-én jön meg az eredmény, a bizonyítvány pedig október 26-án.
Viszont előrehozott érettségit fogok tenni októberben és így szeptember 26-án osztályozót kell tennem. Azonban ha meglenne előbb a bizonyítvány akkor az mentesítene az osztályozótól.
Mikortól lehet legkorábban átvenni Budapesten a bizonyítványt?
A BME nyelvvizsgaközpontban írtam a nyelvvizsgámat.
Jesszus már egy kérdést sem lehet feltenni?💀
Amúgy meg angoltanárom mondta, hogy bizonyítvány nélkül osztályozó vizsgát kell tennem. Ezért gondoltam, hogyha előbb áttudnám venni mielőtt kipostáznák eggyel kevesebb problémám lenne.
De képzeld megfordult a fejemben és megis fogom kérdezni őt csak úgy gondoltam esetleg valakinek van már tapasztalata vagy volt ilyen helyzetben, mint én most és gondoltam akkor tudna nekem segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!