A Project 1 tesztjei és megoldásai valakinek megvannak?
Ezt már az előző kérdésednél világosan kifejtették...
Ezzel a nyelvhelyességgel, fogalmazási készséggel nem igazán vagy tanár, arról nem is beszélve, amit szintúgy mondtak, ha tanár lennél, akkor a vezetőséghez kellene fordulnod, hisz ők hivatottak ezekben a kérdésekben intézkedni.
Tudod, mit?
Mondogatod, hogy tanár vagy. Beírni én is be tudok bármit...
Bizonyítsd be, hogy tanár vagy!
Szerintem akkor lehet, többek másképp állnak hozzá a kérdéshez, ha igazolod, hogy pedagógus vagy.
Nekem mindegy, de azzal legyél tisztában, hogy valószínűleg sokak, akiknek megvan, és olvassák a kérdésed, talán épp azért nem küldik el, mert meg vannak arról győződve, hogy nem vagy tanár.
Talán ha bebizonyítanád, hogy a 16 éves szintű nyelvhelyesség ellenére tanár vagy, talán könnyebben el tudnál jutni a végcélhoz.
A be tudnám bizonyítani, de... dolog elég átlátszó... Aki be tudná bizonyítani, de..., az semmit nem bizonyított.
Mondjuk esetleg elmondhatnád, melyik évfolyamban tanítasz, mi a jelenlegi tanított anyag, és mi lesz a következő, és miért ez a tananyag sorrendje.
Akkor bebízonyítom! jelenleg 6 évfolyamon tanítok:
3.évfolyam: Let's Explore 2, Unit 2(Let's go!) következő anyag: Unit 3 (At home)
4.évfolyam: Project 1, Unit 1 (Introduction) MOST ÍRNÁNK BELŐLE TESZTET!!!, HA VAN!!! következő anyag: Unit 2 (Friends and family)
5.évfolyam: Project 2, Introduction következő anyag: Unit 2 (Holidays)(Azért, mert a Unit 1-et év végén vesszük)
6.évfolyam: Project 3, Introduction Lehet írunk belőle tesztet! Ha van! következő anyag: Unit 1 My life
7.évfolyam: Project 4, Unit 1 (Past and present) TESZTRE KÉSZÜLÜNK!, következő anyag: Unit 2 (Fame and fortune)
8.évfolyam: Project 5, Introduction, következő anyag: Unit 1 (Problems)
Azt hogy miért ez a tananyag sorrendje, mert online suli. Privát! És remélem sikerült bebizonyítanom! Csak mert nincs tanári könyvem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!