2024ben melyik a legolcsóbb és legkönnyebb komplex c1 angol nyelvvizsga?
Mester felvételihez kene , de sajnos nem tudom hogy meddig kene megírni , vagy meddig vehető figyelembe..
Esetleg vélemények az online nyelvvizsgakrol?
(Én azt láttam hogy 54k, elkepesztoen brutálisan sok szerintem , és undorító hogy ennyire kizsigerelik az embert de mindegy is, az már más téma)
DExam 2024. évi téli vizsgaidőszak - Pótjelentkezés nyújtható be díjmentesen 2024. január 7. éjfélig.
43000 Ft
A téli is, de még a tavaszi is figyelembe lesz véve, ha május-júniusban felvételizel.
És akkor Ez a Dexam is ad plusz pontot a felvételin és ugyan olyan mint a többi nyelvvizsga?
Köszönöm
A segítséget.
"A támogatásra jogosultság megítélése szempontjából első sikeres komplex nyelvvizsgának minősül a támogatott nyelvekből 2018. január 1-jét követően elsőként sikeresen megszerzett
államilag elismert általános nyelvi vagy szaknyelvi komplex B2 típusú (középfokú) vagy komplex C1 típusú (felsőfokú) nyelvvizsga (a továbbiakban együtt: komplex nyelvvizsga),"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!