Mike Rame kérdése:
Hogyan tanítsak angol nyelvet közép haladónak?
Figyelt kérdés
Szoktam néha angol tanítást vállalni, mivel elég jó vagyok angolból. Eddig fiatalabbakat korrepetáltam, de most egy 23 körüli srác kért meg és a helyzet az, hogy ő már tud valamennyit. Hogyan építsem fel az órákat? Mi az, amit érdemes oktatni?2010. okt. 20. 10:55
1/4 anonim válasza:
Na ezért utálom, amikor valaki amatőrként kezd tanítani. A tanítás is szakma, meg kell tanulni, különben többet árt vele az ember mint használ. Az egy dolog, hogy tudsz angolul, de tanítani nem tudsz. Van erre komoly szakirodalom, esetleg próbálkozz vele, tanítás módszertan, vagy az angol kiadóknak van egy halom angol nyelv tanítási módszertani könyve.
2/4 anonim válasza:
Véletlenül nem Cegléd környékén kért meg ez a srác?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, miért?
2010. okt. 20. 15:04
4/4 anonim válasza:
Az ő igényei szerint. Mellesleg csak kiváncsiságból kérdezm: mit jelent az, hogy elég jó vagy angolból? Mert ez azért veszélyes játék. Hosszú távon nyelvvizsgára készül, külföldön akar dolgozni, turizmus céljából kell, egyszerűen beszélgetni akar vagy miért? Mindig a cél határozza meg a módszert, azt kell csinálni, amire szüksége van. Hajlandó önállóan is tanulni internetről vagy csak annyi időt szán rá, amit veled tölt? Még írjál, mert kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!