Ha napi 1 órát tanulok angolul hosszú távon mennyit fejlődhetek?
Figyelt kérdés
(Xeropannal, és heti 2 angol feliratos filmmel) A2-es szinten vagyok
A cél csak az lenne, hogy ha kimegyek külföldre tudjak kommunikálni az emberekkel, plussz egy nyelvvizsgát sem ártana majd valamikor megcsinálni...
2023. okt. 30. 19:45
11/12 anonim válasza:
Az elején nem tudom miért fél évet írtam az két év akart lenni. Lehet még valami más gondolat volt a fejemben.
12/12 anonim válasza:
Ja és még egy dolog, ami rettenet kimerítő és fárasztó tud lenni, de relatíve gyorsan sok szó jön belőle, minden nap olvass el 1-2 teljesen random pl világpolitikai cikket, vagy akármilyen hírportált. Még ha csak szótárazva megy akkor is. Az ilyenek általában dugig vannak sefüle se farka összetett mondatokkal amiket egy kezdő nagyon nehezen bogarászik ki, de ha összeáll a kép, rengeteget fejlődtem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!