Kell felsőfokú nyelvvizsga, ha valaki magán nyelvtanár szeretne lenni vállalkozóként?
nehogy elhiggye bárki, h. kérdezőnek nyelvszakos mesterdiplomája lesz.
aki ilyen ótvar kamut tol, nincs tisztában a hazai tanárképzéssel, és azzal sem, hogy már eleve felsőfok kéne az adott idegen nyelvi BA szakra való bekerülésre.
"eleve felsőfok kéne az adott idegen nyelvi BA szakra való bekerülésre"
Ezt meg honnan veszed?
"eleve felsőfok kéne az adott idegen nyelvi BA szakra való bekerülésre"
Nem. Nyelvszakot végeztem, emelt érettségi a követelmény. Az pedig nem felsőfok. (Nem említem azokat a nyelvszakokat, ahol kezdő szinttől tanítják a nyelvet.)
11-es... van már egy nyelvszakos BA diplomám, és nem kellett a jelentkezéshez felsőfokú nyelvvizsga. A végzéshez is elegendő kettő B2-es komplex nyelvvizsga.
És de, mesterszakos diplomám lesz, másodéves vagyok és jól megy. :)
Viszont lenne pár kérdesem..
Mi az, hogy ótvar kamut tolok?
Mi köze ennek a tanárképzéshez? A kérdés a magántanári vállalkozásra irányult és a nyelvvizsgára.
Mivel haragítottalak magamra, hogy ilyen stìlust használsz?
"Mi az, hogy ótvar kamut tolok? Mi köze ennek a tanárképzéshez? A kérdés a magántanári vállalkozásra irányult és a nyelvvizsgára. Mivel haragítottalak magamra, hogy ilyen stìlust használsz?"
Ugyanmár! Nem tökmindegy, mit válaszol? Ne etesd a trollt!
"Nem vár választ"
De igen, simán lehet, hogy valóban választ vár(t), hiszen három kérdő mondatot is írt. Ha csak helyre akarja valaki rakni a trollt, fogalmazzon kijelentő mondatokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!