Hány idegen nyelvet beszéltek, milyen szinten, és hol/hogy tanultátok meg?
Angolul jól beszélek, az alapokat általános iskolában tanultam, de a nagyját dalszövegekből és számítógépes játékokból. Olaszul kb. alap- és középfok között vagyok, azt tanfolyamon tanultam.
Gimiben tanultam 4 évig németül is, de hiába.
Amit írtam, az az általános nyelvvizsga osztályozás (az A1 a kezdőszint, a C1 a felsőfok, például) és ha folyékonyan beszélsz egy nyelvet, érdemes nyelvvizsgát csináltatni, mert az egy tanúbizonyságot ad erről. Például egy munkahelyen senkit se fog érdekelni, hogy mit hiszel a saját képességeidről, az érdekli őket, hogy erről van-e hozzáértők által elismert tanúsítványod. Illetve szerintem egy hasznos visszajelzés, hogy mikben kell még fejlődnöd.
25/N (#5)
7
XDDD
És te kérdezed azt, aminek a mértékegységeit sem ismered?!
Amikor megkérdezted, hogy milyen szinten, milyen mértékegységekre számítottál?:D
Amúgy ha érdekel a téma, nézz utána, elég jól érthető módon kategorizálja a nyelvtudást.
Mondjuk azok is furák akik az anyanyelvüket idegen nyelvként tüntetik fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!