Melyik nyelvvizsgat valasszam?
Figyelt kérdés
B2-es vizsgat szeretnek angolbol, Budapesten. Nem megy annyira a forditas, igy egynyelvu kene, amit elfogadnak mindenhol. Elsosorban munkahoz kene.2023. szept. 14. 22:30
1/7 anonim válasza:
Ha Magyarországon kell akkor talán az euroexam a legkönnyebb
De az külföldön sok helyen nem jó
2/7 anonim válasza:
A DExam a legjobb.
Olyan meg úgysincs, hogy "amit elfogadnak mindenhol": minden munkahely és minden oktatási intézmény saját maga dönti el, hogy mit fogad el meg mit nem, és bármelyik pillanatban meggondolhatja magát és mondhatja azt, hogy mától már csak a Cambrige-i nyelvvizsgát fogadom el, jövőre már viszont csak az IATEFL-t.
3/7 Akos1125 válasza:
Én a Telcet ajánlom b2re.
Nekem Euroexamom van 13 évesen 80%.
A telc próbám 70% fölött volt erősebb tanulás nélkül.
4/7 anonim válasza:
13 éves vagy és már nyelvvizsgád van?
5/7 anonim válasza:
Simán lehet neki, 13 évesen. Nekem a közép osztály társamnak volt középfoka. Nem kellet angol órákra bejárnia. :)
6/7 anonim válasza:
"Nem kellet angol órákra bejárnia."
Az már régen volt.
angolórákra
egy szó
7/7 anonim válasza:
Szinte mindegy is, bármelyiket, csak a Rigó utcát ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!