Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik középfokú nyelvvizsgát...

Melyik középfokú nyelvvizsgát válasszam németből? Melyik tanfolyamot válasszam?

Figyelt kérdés

Gyerekként vagy 10 évig tanultam a nyelvet, de nem értem el a b2 szintet. Ecl-t próbáltam, 2x lett 59%-om….

Azóta eltelt 10 év, nem használtam a nyelvet, meg se tudok szinte szólalni.

Tervezek Budapesten beiratkozni egy nyelvsuliba, ami konkrétan b2 vizsgára készít fel, akár online is.

Melyek a legkönnyebben teljesíthető viszgák? Tanfolyamot tudtok ajánlani esetleg?

2023. szept. 5. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Nem könnyen teljesíthető vizsgát kell keresni, hanem a nyelvtudásodat kell olyan szintre fejleszteni, hogy nyelvvizsga típusától függetlenül sikeres vizsgát tegyél.
2023. szept. 5. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Okés, csak éppen sosem fogom használni a nyelvet. Diplomához kell a nyelvvizsga megléte.
2023. szept. 5. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

"Okés, csak éppen sosem fogom használni a nyelvet. Diplomához kell a nyelvvizsga megléte."

Miért nem ezzel kezdted? Akkor nagyon egyszerű dolgod van, csinálj digitális nyelvvizsgát otthonról méghozzá úgy hogy mesterséges intelligenciával oldatod meg a feladatokat, nagyon jól szerepelnek az ilyen feladatokban, én például 92%-ra írtam az olasz felsőfokot GPT 4.2 nyelvi modellel, pedig jó ha B1-es szinten vagy gyenge B2 szinten mozgok belőle.

2023. szept. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!