Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » B1,B2,C1,C2? Melyiket érdemes...

B1,B2,C1,C2? Melyiket érdemes megcsinálnom?

Figyelt kérdés

Van egy kis angol nyelvtudásom. Nagyjából megértem magam. Sajnos amikor alkotnom kell mondatokat akkor nehezebben megy. De viszonylag jó passzív angol nyelvtudásom van. Ezzel el lehet érni egy C1-es szintet? Akik megcsinálták mennyire nehéz?

Nézegettem a példa feladatlapokat, nem tűnik vészesnek a C1. Amíg nincs benne sok szleng meg nagyon elvont fogalmak addig meg értem.

Tehát pl. ez már nem menne:

The quark-gluon plasma, a state of matter hypothesized to have existed microseconds after the Big Bang, is postulated to be a milieu where quarks and gluons roam freely in a deconfined state, unshackled from their hadronic incarceration. The recreation of this primordial soup in terrestrial particle accelerators, such as the Large Hadron Collider, is an endeavor of Herculean proportions, necessitating temperatures in excess of trillions of degrees and sophisticated detection apparatuses to discern the evanescent signatures of this transient phase transition.

EZT megértem:

The quark-gluon plasma is a type of matter that scientists believe existed just after the Big Bang. It’s thought to be a state where quarks and gluons, which are usually bound together, could move around freely. Scientists are trying to recreate this early state of the universe using particle accelerators like the Large Hadron Collider. This is a challenging task that requires extremely high temperatures and advanced equipment to detect the brief moment when this change happens.

#angol #C1 #mesterfok #nyevlvizga #Master degree
2023. aug. 25. 11:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
44%

kút? :DD

"iz der eny kveszöncs?"

Ebből a mondatból látszik, hogy alapvető nyelvtani dolgokkal sem vagy tisztában... A2!

2023. aug. 26. 08:48
 22/33 Thunderfairy ***** válasza:
28%

Ja és pocsék az angol írása is ahogy láttom. Pedig apszolut az elején vagyok még én is nagyon. Ha ezt vizsgán is így rod le hogy:

ju are a you are helyet.

korekt a correct helyet.

i ken spik az I can speak helyet.

Nós, kérdező. Ez még A1 sincsen. Te gyorsan meg leszel így buktatva.

2023. aug. 27. 11:07
 23/33 anonim ***** válasza:

"az angol írása is ahogy láttom. Pedig apszolut az elején vagyok"

Apszolut? :))))

2023. aug. 27. 12:00
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"ju are a you are helyet."

Most komolyan, arról méred le az angol tudását, hogy itt a fonetikus átírással jópofáskodik/ostobáskodik?

2023. aug. 27. 16:34
 25/33 A kérdező kommentje:
22, Terrible sorry my friend for disapponting you! u re correct. my grammatic is not expectionally well. butim trying my best efforts. i hope this msg finds you well my friend, sir. have a good day sir! bye.
2023. aug. 29. 19:46
 26/33 anonim ***** válasza:
A2 :)
2023. aug. 29. 22:26
 27/33 anonim ***** válasza:

25:

Ezt így ironikusan írtad vagy tényleg így írsz?

2023. aug. 29. 22:54
 28/33 anonim ***** válasza:

"Ezt így ironikusan írtad vagy tényleg így írsz?"

Képzeld el kisbetűkkel-nagybetűkkel, aposztróffal, a legdurvább helyesírási hibák nélkül - na szerintem úgy ír. :)

2023. aug. 29. 22:59
 29/33 A kérdező kommentje:
27, Most komolyan meg kell magyaráznom az iróniát? :D Nyilván így írok ha nyelvvizsgára szeretnék menni.
2023. aug. 30. 14:08
 30/33 A kérdező kommentje:
2023. aug. 30. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!