Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Akik nem külföldön, Ők hogyan...

Akik nem külföldön, Ők hogyan tanultak meg társalgási szinten angolul?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megtanulni beszélni angolul, mivel már az állásajánlatok 99%-hoz kell. Akik nem külföldre költözéssel, Ők hogyan tanultak meg? 35 éves vagyok, családdal, így az nem opció, hogy fogjam meg magam és menjek ki külföldre 😅

Évekkel ezelőtt a diplomához letettem egy középfokú angolt, tehát nem teljesen az alapoktól kezdeném. Köszönöm.

2023. aug. 19. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
nezz filmeket angolul
2023. aug. 19. 13:25
 2/6 anonim válasza:
Állítsd angol nyelvre a telefonod beszélj angol nyelven a barátaiddal, ha ől tudnak angolul beszélni, állítsd be a tévédet angol nyelvre, menj el valamilyen digitális angol tanfolyamra.
2023. aug. 19. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Kéttannyelvű gimi.

Aztán soksok év kihagyás és passzivizálódás után elkezdtem egy olyan melót, ahol amerikai leveleket kell olvasgatnom egész nap, és erre nekiálltam szinkronizálatlanul nézni a filmeket. Mostanában magam is meglepődöm, milyen szép lett a kiejtésem. :D

2023. aug. 19. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor sikerült, amikor angol nyelvű környezetben voltam. Érettségi után külföldön töltöttem pár hetet önkéntes munkával, ami a beszédkészségemen óriásit javított, mivel nem volt más magyar rajtam kívül, kénytelen voltam angolul kommunikálni. De az igazi áttörést az hozta meg, amikor elkezdtem multinál dolgozni. Neked angol társalgási klubokat javasolnék első körben.
2023. aug. 19. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
az alapokat magántanárral, aztán tanulócsoportban, játékokkal, videók nézésével... csak nem picsogni kell hogy nem a te hibád, hanem a külföld hiányáé, hanem csinálni. öcsém három nyelvet tud felsőfokon, mindegyik országában max. családi nyaraláson voltunk, de olyankor meg én beszélek kettőnk helyett is, nekem nagy a szám ő meg inkább bizonytalan új környezetben, emberekkel.
2023. aug. 20. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Zene, szinkron nélküli filmek, es 20 évnyi videojatek, foleg online multi.

Kulfoldon meg tobbszor megdicsertek a nyelvtudasom, alapbol nem is koltoztunk volna ha nincs meg a kozepszint.

2023. aug. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!