Hogy tudnék megtanulni angolul?
Hasznald ki mikor olyan feladatot vegzel amihez nem kell nagy figyelem (fozes, futas, utazas, takaritas) es hallgass kozben valamit angolul.
Nezz meg angol dalszoveget magyarra forditasat.
Ne hasonlitsd ossze a magyarral, mert sok mindenben elter a ket nyelv logikaja
Ha van jo angol tudassal rendelkezo ismerosod kerd meg oket hogy probaljanak kijavitani, hibazni fontos, nem kell felni ettol.
Ha mar sokkal jobban beszelsz mint most, akkor alitsd at a telodat angolra
Ne legyel turelmetlen! Minden ujhoz kell ido: fogyas, nyelvtanulas, uj munkahely megszokasa stb.
Interpals oldal, és keress online barátokat különböző érdekes országokból. Lehet chatelni, voicechat vagy videobeszélgetés. Nekem sokat fejlődött ezáltal az angolom, - van barát Japánból, Ausztráliából, Feröer szigetekről, Walesből,Costa Ricából, Indiából stb.
Nézz filmeket videókat angolul, felirattal youtube-on vagy netflixen, eredeti hanggal. Vállalj valahol angol nyelvterületen ideiglenes önkéntes munkát.
Én teljesen magamtól tanultam meg angolul, és most már teljesen helyesen tudok értekezni vele. Ami nagyon sokat segített az olvasáson kívül, az a youtube! Nézz/hallgass videókat, zenéket. A zenékhez nagyon jó, ha magyar fordításban nézed.
Sosem ültem le angol szavakat, igeidőket magolni. Igazából csak élvezd ezt az egészet.
Emelett persze egy nyelvtanár se árt, viszont nekem például nem volt szükségem rá.
Persze ezzel egy nagyon jó alapot adsz az egésznek, és ha kitartóan csinálod, akkor nagyon nagy eredmény lesz! Viszont egyik nyelv megtanulása sem megy hónapok alatt. Én tudatalatt négy év alatt tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!