Némethné Hock Ildikótól a Társalgás, szituációk, képleírások, és hallás utáni szövegértés angolul című könyvének a CD mellékletét keresem. ?
Figyelt kérdés
... de sajnos nem találtam meg, sem otthon, sem az interneten. Ha esetleg valakinek megvan, meg tudná velem osztani?
a könyv: [link]
2018. júl. 21. 14:18
1/6 anonim válasza:
Nekem megvan ez a könyv már évek óta, de nem volt hozzá CD.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor honnan érted el a hanganyagot? Vagy a listeningel nem foglalkoztál?
Nekem adtak hozzá, de természetesen amikor sürgősen kellene, akkor nincs meg. :( (a lexikáról rendeltem)
2018. júl. 21. 17:10
3/6 anonim válasza:
A tanárnő rendelte nekünk a könyvet, neki volt csak CD. Mindig órán csináltuk a hanganyagot.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, akkor valószínűleg iskolai kiadványt rendeltek, amihez csak egy CD jár (vagy valami ilyesmi).
Csak itt az a gond, hogy én vagyok a tanárbá. =D
Na mindegy, csinálok egy nagytakarítást, hátha meglesz.
2018. júl. 22. 11:04
5/6 anonim válasza:
Úgy tudom, a Lexika honlapjáról regisztrálás után letölthető a hanganyag. Sok sikert! Egy kolléganő. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos siker nem volt :(
Legtöbb esetben valóban letölthetővé teszik a hanganyagot is, de itt csak a hanganyag írásos verziója és plusz képanyag tölthető le.
...szétnézek még a suliban is...
2018. júl. 23. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!