Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvvizsgára érné meg...

Melyik nyelvvizsgára érné meg a legjobban elmenni?

Figyelt kérdés
Angol B2
2023. aug. 18. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalni hogy neked melyik válik be a legjobban, mindenkinek más fekszik.

Szerintem a BME elég könnyű, és az Origonak is van már egynyelvűje.

A Telc és Language Cert szerintem nehezebbek, de mint mondtam ez emberfüggő is.

2023. aug. 18. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Az elsőt kiegészíteném azzal, hogy a megéri nem mindig azt jelenti, hogy könnyű, hanem, hogy többet ér vagy elfogadottabb.

Például ha külföldi tanuláshoz kell, hiába könnyű az Origo, ha nem azt kérik. (Ez csak egy példa.)

2023. aug. 18. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen #2 nem volt egyértelmű számomra, hogy a kérdező mit ért a megéri alatt.

Ha külföldi elfogadottság a cél, akkor az IELTS/TOEFEL nyelvvizsgákat éri meg letenni

2023. aug. 18. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
+ még a CAE és a CPE ami külföldön ér is valamit.
2023. aug. 18. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az ECL-el jók a tapasztalataim, a Languagecerttel kevésbé. De nyilván nehéz egy így megmondani, meg aztán tényleg kinek mi, de én az ECL-t saját tapasztalat alapján ajánlom.
2023. aug. 18. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
*ezt
2023. aug. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!