Melyik nyelvet lenne érdemes választani?
A suliban három nyelv közül választhatunk: olasz, spanyol és a német. Gazdasági területről van szó. Szerintetek melyiket a legérdemesebb tanulni?
Nekem az olasz meg a spanyol a legszimpatikusabb, viszont rengetegen hasztalannak mondják, így bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban.
A legtöbb hazánkban tevékenykedő külföldi cég német.
A legkedveltebb és legközelebbi célországok külföldi munkára: Ausztria, Németország, Svájc. Ide a legkönnyebb kijutni is.
Egyszerű a választás: német.
A spanyol nagyon népszerű itthon, de még senki nem látott élő embert, akinek valóban szüksége lett volna a spanyolra bármikor, bárhol Magyarországon. Az olasszal ugyanez a helyzet.
Ha végképp nem lehet az angolt, akkor tényleg hasznosabb a német.
Hiába szebb és népszerûbb a másik kettõ. Viszont aki szereti a nyelveket, és jó a nyelvérzéke, az még mindig felveheti a német mellé valamelyiket is.
Nos akkor hasztalan ha nem tudod használni. A német is ugyanúgy hasztalan lehet.
De tekintve hogy a németek összeszerelő országa vagyunk és nagyban függünk tőlük így gazdasági szempontból a német az ésszerű.
"A suliban három nyelv közül választhatunk"
11.-től? Eddig melyik két nyelvet tanultad?
"Én most leszek 9-dik osztályos, és vallás-turizmus osztályon leszek."
Egyházi suli, mégis itt hazudozol nyílt színen?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!