Új nyelv tanulása munka mellett - hogyan?
Teljes munkaidőben dolgozok. Szeretnék megtanulni egy új nyelvet (német) amit eddig egyáltalán nem tanultam.
A tanfolyamok viszont munkaidőben vannak…
(Több ismerősöm is végzett nyelvtanfolyamot felnőttként, viszont mind úgy hogy vagy a munkahely küldte őket, vagy munkanélküli időszakban csinálták)
Hogy oldják ezt meg az emberek?
Duolingot már nyomogatom egy ideje de nem túl hatékony.
Xeropant is probalhatod.
Youtube: Nicos weg.
Ehhez van app is, de az angolrol magyaraz.
Veszel egy német konyvet + hangoskonyv es olvasod/hallgatod. Sokat es sokszor.
Nem igazán hiszem hogy ettől megtanulnék kommunikálni, beszélni németül. Angolul legalábbis nem sikerült könyvekkel és videókkal megtanulnom.
Hát az esti az mit jelent általában? 6 körül érek haza munkából, és akkor még nem vagyok egyből szabad.
Hát de épp azért kérdeztem mert nekem nem nagyon van szabadidőm erre, és nem is láttam még olyat hogy valakinek lenne, teljes munkaidős állás és otthoni kötelezettségek mellett…
Nyilván ha tenger időm lenne akkor nem lenne kérdés, foglalnék valami tanfolyamot aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!