Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudom gyakorolni az angol...

Hol tudom gyakorolni az angol beszédet?

Figyelt kérdés

Járok tanárhoz de ez kevésnek találom.

Neten lehet gyakorolni?

2010. okt. 10. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha találsz valakit, aki beszélget veled, akkor igen, vannak ilyen nyelvtanulós oldalak, ott nézz körül.
2010. okt. 10. 22:15
 2/11 anonim válasza:
Regizz angol köz. portálokra vagy egyébb ilyen helyekre. :)
2010. okt. 10. 22:21
 3/11 A kérdező kommentje:

És szerintetek 1.5 hónap alatt ha minden nap tudok beszélni minimum fél órát, akkor az fog használni?

nagy a passzív szókincsem, csak beszéd közben "dadogok" és gyakran keresnem kell a szavakat... ezen szeretnék változtatni, novemer végén nyelvvizsga:S

attól félek, hogy mivel neten úgyis csak köznapi dolgokról fogunk beszélgenti, így nem fog előjönni a passzív szókincsem pl ha nyelvvizsgán feljön az environment téma

2010. okt. 10. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Menj valami online gamere és ott dumálj TSen vagy ventrin :D eléggé hasznos (ha szeretsz Cod-ozni vagy ilyesmi) Jókat lehet hülyülni angolul és nem csak a hivatalos szókincsed bővülhet így :D
2010. okt. 11. 16:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát nem akarok gamelni mert akk nem tanulok:D am se vok kocka de köszi az ötletet:)

és amúgy meg nekem pont a hivatalos beszédemen kéne korrigálni

2010. okt. 11. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
csináld azt amit én a japánnal :D hallgatod a szöveget és amelyik mondat fontosnak találsz akkor azt vissza pörgeted és újra újra meg hallgatod mondjuk 2-3 vissza mondod magad elé(bár én inkább szavaknál csinálom még ezt) De am ha pesti vagy akkor ajánlom a mi házunkat alul van hostel és bírják az angolok ha valakivel eltudnak dumálni a házvezetőn kívül :D
2010. okt. 11. 21:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem pesti vagyok :) de köszi az ötletet:D
2010. okt. 11. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
21:16: Engem ez erdekelne, hol van egesz pontosan? Es csak ugy besetalok es "hello, beszelgetunk?" vagy mi?:D
2010. okt. 12. 00:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha gondolod én emailben minden héten szívesen beszélek veled,most kezdek készülni a tavaszi középfokú nyelvvizsgámra,nekem is jó lenne.:)

Hány éves vagy?

2010. okt. 27. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok

felőlem akár nyelvvizsga tételekről is beszélhetünk. :P

2010. okt. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!