Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyit lennétek hajlandóak...

Mennyit lennétek hajlandóak rááldozni egy magántanárra ?

Figyelt kérdés
Akit kinéztem az 8500-at kér el óránként, de angol anyanyelvű. A többi is 6000 felett van inkább. Van pár ami 45p 3000ft, 60p 3900, de szerintem azoknál amúgy is túljelentkezés van, vagy nem valami jó a szolgáltatás azért kérnek ennyit. Angolról van szó.

2023. máj. 24. 14:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért fontos neked, hogy én mennyit áldoznék rá? Könnyen lehet, hogy én egy kicsit több pénzből gazdálkodhatok (más kérdés, hogy nekem sosem volt szükségem magántanárra).

Neked kell tudnod, mit keresel. Aki egyébként olcsóbb, azoknak rendszerint nem ez a fő profiljuk, csak kell egy kis pénz az egyetem mellett. Meg kellene nézni, hogy milyen háttere van az illetőnek. Ugyanakkor felesleges lehet sok pénzt áldozni valakire csak azért, mert anyanyelvű (főleg ha nem is szakember amúgy).

2023. máj. 24. 14:33
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hmm én 90 percet tartok 6000-ert, de ezek szerint akkor lehet emelnem kéne 🤔
2023. máj. 24. 14:55
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
2. Már megint trollkodsz.
2023. máj. 24. 17:25
 4/27 A kérdező kommentje:

1. Ugyanúgy tanár csak külföldi, de van tapasztalata tanításban. Azért gondoltam rá mert a jövőben sok dolgom lesz olyan emberekkel akiknek angol az anyanyelve és hátha így kicsit jobban megszokom a kiejtést stb.

2. Ez nagyon olcsónak hangzik manapság. Nem Budapesten tanítasz igaz ? Ott minden drágább kb 30%-al. Ilyen ár mellett nincs túl sok jelentkeződ, mint amennyit elbírsz?

2023. máj. 24. 17:27
 5/27 anonim ***** válasza:
36%
Egy forintot sem. Az adómból többek között finanszírozom a közoktatást is, márpedig a közoktatás feladata hogy megtanítson nyelveket beszélni
2023. máj. 24. 18:57
 6/27 anonim ***** válasza:
#5: nem bármilyen nyelven, és nem bármilyen szinten.
2023. máj. 24. 19:03
 7/27 anonim ***** válasza:

"nem bármilyen nyelven, és nem bármilyen szinten"

És nem bármilyen idősen. :) Vannak, akik már kinőttek a közoktatásból ugye.

2023. máj. 24. 19:40
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

"Akit kinéztem az 8500-at kér el óránként, de angol anyanyelvű."

Számlát ad? Ha nem, vagyis ha teljesen feketén csinálja, akkor heti 20 órával számolva (ami egy normál óraszám egy heti 40 órás munkahétre, ugyanis az órákra fel is kell készülni, utána is van vele tennivaló, stb.) egy teljes tanári állásnak felel meg, havi nettó 170 ezres fizetéssel. Az szerinted sok egy angol anyanyelvűnek?

2023. máj. 24. 19:48
 9/27 anonim ***** válasza:

Vagyis 680 ezer, na. :)

Ha adózik is belőle, vagyis számlát ad, akkor nem vészes.

2023. máj. 24. 19:49
 10/27 anonim ***** válasza:
52%

Őszintén? Egy fillért sem. Főleg az angolra. A csapból is az folyik, tele van a youtube-is podcastokkal, ingyenes oktató videókkal, mégis miért fizetnék tanárért?

Egy teljesen kezdőnek megértem, de egy bizonyos szinten túl már simán lehet önállóan tanulni.

Én németet kezdtem tanulni pár éve, akkor csoportban kezdtük, 3 tanfolyamot végigjártam, utána már tudtam egyedül tanulni. Nem emlékszem már pontosan az óradíjra, de ki lehetett bírni, azért a csoportos nyelvtanulás olcsóbb.

2023. máj. 24. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!