Hol lehet nyelvtanárokat találni?
Még fizetősen nem próbáltam, de hamarosan fogom, mert kell gyakorolnom a beszédet is. Nyelvvizsga előtt felöltöttem a fogalmazásaim, és többen kijavították ingyen. Ennyi tapasztalatom van az oldallal. Annyit észrevettem, hogy a próbaóra olcsóbb, ha elégedett vagy a tanárral, a további órák valamivel drágábbak. Meg többféle ársáv van, gondolom az olcsóbb emberek hobbi szinten tanítanak. Gondolom a nagyon olcsók 30 perc próbaóra vagy valami hasonló, de elvileg részletesen le van írva, lehet ez csak bejelentkezve látszik. Lehet a neten találni kuponkódokat is (pl. adnak 5-10 USD-t, ha feltöltötted az egyenleged vagy veszel órát).
Ha érdekel valakit, később írok a fizetős tapasztalatokról is (2 nyelvben is érintett vagyok).
Köszönöm a válaszaitokat, egyiket sem ismertem korábban!
Valaki kérdezte, milyen nyelvek érdekelnének. Egyelőre 3 nyelv között örlődünk, olasz, spanyol és portugál. (De ebben nem én döntök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!