Emelt angol szóbelin mi várható?

"aki szorgalmas és 90 százalék felett teljesített, az miből és hogyan készült"
Az szorgalmasan végigjárta a középiskolai angolórákat, minden lehetőséget megragadva arra, hogy még és még és még valamit megtanulhasson, két évig faktra is járt és csak rendes időben érettségizett, amikorra már jóval többet tudott, mint az előző (vagy az azelőtti) év végén, nem pedig előrehozottal akart megszabadulni az angoltanulástól, a dolgozatírásoktól, a feleletektől, az órákra való készüléstől, az újabb és újabb szódolgozatoktól, stb.
Kedves 3.!
Nem a megszabadulás miatt csinálom. Hanem azért, mert egy olyan egyetemre szeretnék menni, ahol nagyon magas a ponthatár és a megváltozott érettségi követelmények miatt sokkal többet kell teljesíteni, mint a régiben kellett volna, ezért. Kérlek szépen ne minősíts ismeretlenül. Egyébként az elmúlt 2 nyaramat végigangoloztam, az egész 11.,12. anyagot megtanultam az osztályozóra, nálunk nagyon komolyan vették. Utána sem hagyom abba az angolt, mivel idegen nyelven szeretnék tanulni és szakmai nyelvvizsgat is szerezni. Szóval ezzel most egy kicsit mellélőttél, de köszönöm, hogy gondolkoztál a kérdésen. Ha van tényleges, hasznos válaszod, legközelebb szìvesen veszem.

"az egész 11.,12. anyagot megtanultam az osztályozóra, nálunk nagyon komolyan vették"
Akkor hogy kérdezhetsz olyat, hogy milyen könyvből készüljél az érettségire? Hiszen akkor már fel vagy készülve, nem? Ugyanazokból a könyvekből készülj még alaposabban, amelyekből az osztályozóra készültél.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!