Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt olyan aki tud japánul?

Van itt olyan aki tud japánul?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni egy alap szinten, hogy minimálisan el tudjak kommunikálni emberekkel, ha kimegyek. Minden álmom kijutni igazából. Ami menne, viszont a nyelv burok miatt nem igazán tudnék mit csinálni. Nem először próbálok nekifutni a nyelvnek, de mostmár nincsen az az akadály, ami eddig problémát okozott a koncentrációban, tanulásban (ritalint szedek már végre). Szóval tudna valaki segíteni, hogy tudom elsajátítani a nyelvet?
2023. ápr. 4. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1v1,igen. Eddig egyszer jártam,viszont most heti kétszer megyek,szeretnék rákapcsolni kicsit.

Nem kell szorongani,jó fejek voltak az emberek. :) Én is ilyen vagyok amúgy,átérzem a problémát.

Persze,van/volt struktúra,mind az iskola,mind a magántanári oktatásnál.

2023. ápr. 11. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia megint, kérdező, az első válaszokat írtam, és azokban említettem neked a Japán nyelvleckék Youtube csatit. Most jut eszembe, azon archív csatorna készítője egy kedves angol- és japántanár fiatal hölgy, Olíviának hívják, és évekkel ezelőtt váltottam is vele néhány email-t, bár tanfolyamán nem voltam még, a pedagógiai módszereiről beszélgettem vele. Annak idején elmondta, vállal kezdőket japán nyelvből, online oktatással is, de élőben is oktatott már.

Esetleg próbáld meg a csatin keresztül felvenni vele a kapcsolatot, egyébként itt is van loginja, de nem tudom, mi az, évekkel ezelőtt váltottam vele pár privátot itt.

2023. ápr. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!