Lefordítaná valaki ezt a pikáns angol részt? 2 perc jutyub?
a dirty dancing főszereplője beszél ebben a részben a kivágott meztelen jelenetekről.
35.32-től 37.20 ig. https://www.youtube.com/watch?v=iXigVl0sPiY&t=10s
köszönöm!
12. nem gondoltam volna hogy ilyen bonyolult lesz.
de hogy érted azt hogy "de ugyanakkor a fanszőrzete mindenkinek látszódott." hogy látszódhatott ki, ha nem engedte hogy kilátszódjon?
vagy úgy érted hogy a forgatáson volt kilátszódott dolog, de jennifer nem engedte hogy bekerüljön? de hát nem tudta hogy veszi a kamera? felvették, tudta is hogy felveszik, de nem engedte? akkor minek vették fel? de azt írod a forgatáson nem engedte, hogy kilátszódjanak. akkor ezek szerint nem is forgattak úgy hogy kilátszódott?
jaj ez az angol....elkezdek olaszul...
Ne hidd, hogy az könnyebb lesz...
Egybként, egy dolog, hogy mit esz fel az operatőr, és egy másik, hogy mi kerül ebből bele a filmbe. Mindig sokkal többet felvesznek annál, amit te végül a filmen látsz. Ez a vágás során dől el, amit pl a szerződésbe n foglaltak is befolyásolnak, túl az alkotói koncepción.
Szerintem arra gondol, hogy látszódott, de nem akarta, hogy a filmben benne legyen. Azzal kezdi, hogy neki ez kitétel volt, hogy ne látszódjon semmi.
(Gondolom tapaszokat használtak és azokat eltakarni a filmben mintha ott se lennének nem egyszerű, de ez csak következtetés).
És aztán mondja, hogy megkérték, hogy vállalja be a pucérkodást, de nem vállalta. (Ez mondjuk elég hiteltelen mert egyszer régebben olvastam, hogy Jennifernek volt pucér jelenete a filmben, amit nem engedett, hogy benne maradjon).
És aztán mondták neki, hogy nem az ő hibája, ez az egy rész maradjon így, ahogy akarják, amúgy sem sokan fogják megnézni ezt a filmet. (Akkoriban úgy gondolták a készítők, hogy a film nem fog befutni).
hálás vagyok a sok értelmezése segítségért!
kezd összeállni. amit olvastál hogy volt pucér jelenete de nem engedte hogy benne maradjon, ezt ő mondta, vagycsak egy írás volt róla? azért kérdem mert én is olvastam egyébként hogy ilyen meg olyan durva volt, meg nem akarták hogy lássa patrick felesége ezért kivágták - szóval sok mese kering. de én csak azt hiszem el amit maga a szereplő mesél el, ez esetben jennifer. egyébként - kicsit elkalandozva az angoltól, én azt olvastam jennifertől, saját magától hogy az egyik d.d. előtti filmben meztelenül kellett volna lennie egy jelenetben de nem vállalta úgy. ( nem az a megmutatom típus )
lényeg a lényeg -visszatérve az angolra - a szövegben lehet hogy úgy érti hogy a forgatáson látszott, de a filmbe nem engedte.
egyébként most jut eszembe, - ez megint nem angol - de az a reggeli jelenet amikor először patricknál ébred, ott mikor odabújik hozzá, és a melleit a paplannal takarja el, ott bugyi van rajta. egy pillanatra látszik csak kb fél másodpercre ahogy megfordul, alig lehet kiszúrni. valahogy ezért hiszem nehezen hogy a forgatáson látszott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!