Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nagyon elrontottam a nyelvvizs...

Nagyon elrontottam a nyelvvizsgámat?

Figyelt kérdés
Angol C1, az összes próbafeladatsorom 80-90%-ra sikerült ezelőtt. Viszont a vizsgateremben borzasztó hideg volt és el kellett volna mennem mosdóba is, csak ugye nem lehetett. A levélírásnál az egyiket befejeztem, a másiknál pedig eljutottam odáig, hogy egy mondatot írtam lezárásként, de a szószám biztosan nem lett meg és a lezárás sem elég így. Viszont már nem tudtam koncentrálni, muszáj volt beadnom és kiszaladni a mosdóba. :( Nagyon szomorú vagyok, hogy egy ilyen eset miatt vesztek pontokat, ha nem vacogtam volna, talán még bírtam volna egy darabig, de így nem ment. Szerintetek egy befejezetlen levél van akkora hiba, hogy ne engedjenek át?

2023. márc. 11. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Sikerülhet így is! Nem 100%-ot kell elérni, bizonyos hibamennyiség belefér.

Ha esetleg reklamálnál, említhetnéd, hogy legalább tájékoztathattak volna arról, hogy fűtetlen teremben lesztek és így készüljetek - ehhez egyébként is illene lehetőséget biztosítani a mellékhelyre kimenéshez, mert hidegben ugye előbb jöhet rá az emberre a szükség...

2023. márc. 12. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

"tájékoztathattak volna arról, hogy fűtetlen teremben lesztek"

Már ősszel tájékoztatva lett az egész ország arról, hogy mi újság fűtés ügyben a középiskolákban.

2023. márc. 12. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:

12. Hja, csak ősz óta jó pár hónap eltelt, és aki nem minden nap jár középiskolákban, nem feltétlen fog emlékezni. A vizsga miatti izgalom, vizsgadrukk sem segít, hogy liyen rendkívüli dolog eszébe jusson az embernek. Egyébként a nyelvvizsgákat felsőoktatási intézményekben szokták tartani, nem középiskolákban.

De akkor is fel kellene hívni a vizsgázók figyelmét a rendkívüli helyzetre. Nekem pl. a munkahelyemen és itthon is nagyon jó a fűtés és eszembe se jutna ősz óta, hogy máshol nem. De nem hiszem, hogy azért, mert hülye lennék.

2023. márc. 12. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

"a nyelvvizsgákat felsőoktatási intézményekben szokták tartani, nem középiskolákban"

Ezt pl. főleg középiskolákban:

[link]

2023. márc. 12. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a gimnáziumban kifejezetten meleg van.

Csak szólok.

2023. márc. 12. 22:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Írtam emailt a vizsgaszervezőknek és azt mondták, hogy tényleg ki kellett volna engednie a hölgynek. De most már valóban mindegy, mert ott kellett volna jegyzőkönyvet felvetetnem. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Legközelebb már legalább felkészültebben fogok érkezni:D
2023. márc. 13. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

"Ezt pl. főleg középiskolákban:"

Legalább annyi nyelvvizsgát tartanak felsőoktatási intézményben vagy egyéb helyeken, mint középiskolában. Szóval nem jogos innen nézve sem, hogy "Már ősszel tájékoztatva lett az egész ország..."

16. Reméljük, legközelebb már nem kell menned, mert meglesz ez. Legközelebb max. másik nyelvből. :D

Ja, mondjuk nem igazán vizsgázóbarát, agybetegek által kitalált rendszer ez, mert a vizsgázók 90%-ának nem fog eszébe jutni, hoyg jegyzőkönyvet vetessen fel, és ezt kihasználják, a hibácskáig elsimítgatására. Ki kéne penderíteni azt is, aki nem engedte ki budira a vizsgázót, és azt is, aki kitalálta ezt a rendszert, és mondjuk az ő vagyonukból kellene fizetni az iskoláknak a fűtését, ez lenne a minimum.

2023. márc. 13. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a vizsgázók 90%-ának eszébe sem jut jegyzőkönyvet felvetetni, amiatt is lehet, hogy nagyon is vizsgázóbarát a rendszer: nincs miért eszükbe jusson.

Egyébként meg arról ki tehet, hogy a vizsgázók nem olvassák el előre a vizsgaszabályzatot? Csak ők maguk, lássuk be.

2023. márc. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!