Nagyon elrontottam a nyelvvizsgámat?
"a vizsgateremben borzasztó hideg volt és el kellett volna mennem mosdóba is, csak ugye nem lehetett"
De igen, lehetett volna. Máskor mielőtt vizsgázni mész, olvasd el a vizsgaszabályzatot!
"Megkérdeztem és azt mondta a felügyelő, hogy nem lehet. :( Konkrétan kimondta a kérdésemre, hogy nem."
A hallott szöveg értése az egyetlen, ahol nem engednek ki, de a levélírás alatt simán. Melyik alatt kérdezted?
Egyébként meg arról is mondott valamit, hogy hogyan lehet észrevételt tenni a nem szabályos vizsgakörülményekre, nem? Vagy ha ő nem, akkor is le van írva valahol.
Én voltam az 5. is, de közben eszembe jutott, hogy ezt akkor és ott azonnal kellett volna jelezned, mert fellebbezésnek az alapja így már nem lehet, hogy nem voltak szabályosak a vizsgakörülmények, ha akkor és ott nem vették jegyzőkönyvbe, hogy nem engedtek ki, pedig kérted...
Ezért kellett volna elolvasni még a vizsga előtt a vizsgaszabályzatot, hogy ilyen esetben tudd, mi a teendő, mert így most már késő, így már csak amiatt tudsz majd fellebbezni, ha nem jól adták össze a pontszámokat vagy ilyesmi...
"semmi bizonyítékom nincs arra, hogy tényleg hamarabb beadtam"
Ha lenne, az se jelentene semmit, mert azt az sem bizonyítaná, hogy nem engedtek ki, ha rajta lenne, hogy hánykor adtad be.
Mindegy már, reméljük, hogy sikerült így is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!