Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elrontottam a nyelvvizsgám?...

Elrontottam a nyelvvizsgám? H. E. L. P

Figyelt kérdés
Angol középfokú DExam nyelvvizsga írásbeli részén túl vagyok,de a levélírásnál az kettő közül az egyiket el rontottam. Az volt a feladat,hogy én voltam egy nyelv tanfolyamon,de nem azt írtam, hogy én voltam hanem más valaki volt, tehát az első 3 mondatom full nem jó,de a többi jó! Akkor az egész rossz teljesen??

2014. ápr. 28. 20:49
 1/3 anonim válasza:
Hat resyletpontot biytosan kapsy ha a nzelvhelzesseged es a syohasynalatod jo volt...
2014. ápr. 29. 17:36
 2/3 anonim válasza:
bocsi a felcserélt z meg y ért, csak amerikai billenyűzetről irok.
2014. ápr. 29. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Eléggé kizártnak tartom, hogy emiatt áthúznák. Ha a többi jó, én nem aggódnék.

Én a levélformát rontottam el. A "Dear Sir/Madam"-nál pontot raktam vessző helyett. Elköszönésnél meg felkiáltójelet. Pontot levontak érte, de attól még sikerült.

Biztos neked is meglesz :)

2014. ápr. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!