Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért él az a tévhit, hogy az...

Miért él az a tévhit, hogy az indonéz könnyű nyelv?

Figyelt kérdés
Én elég komoly indonéztudással rendelkezem, az alapok könnyűek voltak, de higgyétek el nekem, hogy az indonéz nagyon is szofisztikált nyelv, hasonlóan az angolhoz vagy a wolofhoz!

2023. febr. 22. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán mert legtöbben csak az alapokat sajátítják el, nem mélyednek béke annyira mint te. Sokan csak addig jutnak el, hogy egymás után kell rakni a szavakat, és kész. 😊
2023. febr. 23. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Honnan a tudás, ha szabad kérdezni?

Véleményem szerint nincs könnyű és nehéz, csak akarat. Én utálom az angolt, csak létszükséglet, ennélfogva szenvedésnek éltem meg minden nyelvórát az alapfok után, pedig azt mondják, az a legkönnyebb, mert azt úton-útfélen hallod és használod. Ezzel szemben 2 év alatt egyedül megtanultam nehezebb nyelveket középfokig, mert annak szeretetből álltam neki és jobban megy, mint az, amit 12 évig tanár mellett tanultam.

2023. ápr. 8. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Incel úr tuggyah.
2024. márc. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!