Öhm hogy van ez angolra fordítva? Nem tudok még valami jól angolul és megkéne írnom egy ilyen "viszonlevelet". Köszönöm.
Kedves CGB,
Képzeld most jöttem haza,mert egy kéthetes nyelvtanfolyamon vettem részt Steyningben.Egy nagyon rendes családnál kaptam szállást,akik megmutatták nekem az egész várost.Nagyon tetszett és az órák is fantasztikusak voltak,szerintem sokat tanultam ott.A csoporttal voltunk különböző éttermekben,nézegettük a régi épületeket,és az angol kúltúrákat is megismertem.Szóval nagyszerű volt.Remélem máskor is ellátogatok ide.
Sok szerencsét,Bella
Dear CGB,
I have just returned home from a 2 weeks language course that I attended in Steyning. I was accomodated at a very kind family who showed me around in the town. I loved it and the lessons were fantastic as well. I think I learnt a lot there. We ate out with the group, we looked at several old buildings and I got to know the English culture, too. It was great. I hope to get there again.
Good luck, Bella.
Nem a legtökéletesebb, de kábé így szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!