Külföldön nyelvtanulás, és munka? Link van, véleményt írnátok?
Figyelt kérdés
17 éves leszek nyáron, és szeretnék kimenni angliába hogy megtanuljak jobban angolul és szerezzek egy kis pénzt. Ezt a linket találtam,ti mit szóltok hozzá? Nekem kicsit fura,hogy kb minden ingyen van (szállás,ennivaló) és még fizetnek is rendesen... Ráadásul nem írják hogy hány éves kortól lehet menni... Köszi a véleményeket!
2010. okt. 2. 23:35
1/1 anonim válasza:
Az eletkor ott van. 18-35. Furcsanak csak egyet talalok benne. Heti munkaido 48 ora. Egy kicsit sokkalom. Ez nem konnyu munka, gyerekkel foglalkozni. 48 ora hosszu ido, 5 nap alatt. Szerintem nincs benne semmi fura, de meg egy evet varnod kell, ha csak 17 leszel a nyaron. De nezd meg megegyszer. Csak akkor dolgozhatsz a gyerekkel ha tarsalgi szintu angol tudasod van, amugy konyhamunkara jelentkezhetsz. Noveld angolodat, jovore nem, de utana kimehetsz, megprobalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!