Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen szinten vagyok angolból?

Milyen szinten vagyok angolból?

Figyelt kérdés
50kerdesbol 12 kérdésre tudtam a választ,ez milyen szint ?

2023. jan. 5. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor őket kérdezd, hogy ezt hogyan kell értelmezni...

Egy nyelviskolának anyagi érdeke fűződik mindenhez, amit csinál, tehát ahhoz is, hogy ez a teszt olyan legyen, hogy minél többen akarjanak az adott nyelviskolába járni... Ha arra vagy kíváncsi, hogy ez a nyelviskola vajon melyik tanfolyamát ajánlja ennek alapján, akkor oké, de ha az érdekel, hogy milyen szinten vagy angolból, akkor valami nyelviskoláktól független szintfelmérőt keress.

2023. jan. 5. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:

(a privát helyett ide válaszolok, de látom közben ide is kitetted a linket)

Csatlakozom #11-hez; tényleg független teszttel kell tudást mérni, hacsak nem az adott nyelviskolához mész célirányosan.

Nem egyszer jártam úgy, hogy iskolák honlapján gyengébb tudásszint szerepelt eredményként és gyengébb %-ot adott ki, mint amin voltam. Mint pl. itt is.. a teszt B2 előkészítőt írt (49 pontra), holott idén lesz öt éves a C1-em és szó szerint napi használatban van azóta is :D

[link]

2023. jan. 5. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Bizony, pontosan így éri meg a nyelviskolának több szempontból is: az érdeklődő szintjét alacsonyabbnak állítja be, mint amilyen valójában, mire a delikvens becsengeti a pénzt a tanfolyamra, hogy annak segítségével sikerüljön elérnie egy vágyott szintet (a nyelviskola máris profitot termel magának), elvégzi, amikor pedig utána elmegy nyelvvizsgázni, és sikerül neki, a nyelviskola azzal reklámozhatja magát, hogy lám, mennyire hasznosak az ő tanfolyamaik, aki hozzájuk járt, annak sikerül a nyelvvizsgája, mire fel még többen beiratkoznak hozzájuk - holott az is lehet, hogy nélkülük is ugyanúgy sikerült volna a nyelvvizsga az illetőnek, mert eleve nem csak olyan szinten volt, amilyenre ők belőtték a szintfelmérőjükkel.
2023. jan. 5. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok, A1-es szinten van a kérdező a teszt szerint
2023. jan. 5. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Alapban azt írja hogy A1, megcsináltam ma 48 pontosra és aztán rájöttem mi a rossz, és kijavítottam 50-re , hogy lássam mit ír, de az 50 is csak B2 náluk.

Annyira nem találtam könnyűnek a tesztet, illetve beugratós, hogy egyszer idézőjelbe rakja és nem reported speech utána meg az.stb..

2023. jan. 6. 09:41
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
24% általában elégtelen. 50% fölött elégséges.
2023. jan. 6. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!