Angolból ha gyengébb B1 szinten vagyok milyen módszerrel és milyen könyvekkel tudnék eljutni B2 szintre?
29 éves vagyok, diplomám miatt kellett az angol nyelvvizsga, de a legkönnyebb kombinációban tettem le (origo - szóbeli, dexam - írásbeli) mert már akkor is nehezen ment a nyelvtanulás ill. motivációm se volt egyetem alatt. Hallottam olyat, hogy ez a kombináció valójában nem felel meg az igazi B2-nek.
Évek óta már nem használom egyáltalán az angolt és már sokat felejtettem viszont kezd bűntudatom lenni, hogy teljesen kiesek belőle, mert amúgy IT területen végeztem.
Szóval keresem a leghatékonyabb módot, amivel B2 szintre fejleszthetem magam. Kérlek ajánljatok könyveket/appokat/forrásokat!
Magántanárt/sulit inkább kerülném, mert eddig mindig csak lehúztak pénzzel és semmit nem fejlődtem. 10 éves korom óta vívom a szélmalomharcomat az angollal. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!