Mit gondoltok van különbség az őszi és a tavaszi érettségik között?
Figyelt kérdés
Most megyek emeltezni angolból és kíváncsi lennék rá hogy szerintetek az őszi és a tavaszi érettségik neházségében van különbség?
L19
2010. okt. 2. 13:11
1/6 anonim válasza:
Én most érettségiztem májusban. Nekem a tanáraim közül többen is azt mondták, hogy az októberi valahogy mindig nehezebb :S De én erről véleményt nem tudok mondani, de ugye hiszek nekik, mert azért csak ők javítják ki és látják az érettségi feladatokat.
2/6 anonim válasza:
Aki tud úszni, az minden tóban és folyóban ugyanúgy tud.
Aki a sodrásra fogja, ha elsüllyedt, az nem jó úszó
4/6 anonim válasza:
Hát, szerintem az őszi könnyebb, de azokat csak megnézegettem, és nyilván téthelyzetben mindenkinek sokkal nehezebb, szóval érdemlegest erre a kérdésre nem lehet válaszolni.
5/6 anonim válasza:
Én németből emelteztem októberben, és a következő év májusi szerintem egy kicsit nehezebb volt, de lehet, hogy csak szerintem volt nehezebb. Ez kicsit emberfüggő is, hogy kinek mi a könnyebb, kinek mi a nehezebb, de az minden esetre igaz, hogy aki tud, annak "nem számít" (annnyira:) ).
6/6 anonim válasza:
igen, van különbség. az egyik ősszel van a másik meg nyáron. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!